Ceva te-a facut sa dai click, pentru a ajunge in pagina asta. Nu putem decat sa ne bucuram pentru interesul acordat.

Care ar fi cerintele noastre ?

Daca alte radio-uri iti cer experienta, microfoane profesionale, mega-viteza la internet, noi o sa iti cerem cu totul altceva.

Pentru a te alatura echipei noastre, trebuie sa ai in dotare foarte mult bun simt, rabdare, sa fii deschis spre colaborare cu o echipa tanara si totodata, sa ai dorinta de a invata lucruri noi, alaturi de membrii actuali ai echipei.

Ce oferim la schimb ?

Avand in vedere ca proiectul este unul non-profit, iti putem oferi doar un coltisor de internet prietenos, unde ne adunam si noi , din cand in cand.

Ar trebui sa iti mai spunem ceva ?

Cred ca da. Your Radio Romania promoveaza aproape orice gen muzical (de preferat comercial). Totusi, prin acord unanim al membrilor echipei si la cererea ascultatorilor, manelele sunt scoase complet din programul nostru. Daca ai avut tentativa de a ne recomanda acest gen, ar fi cazul sa te razgandesti. 🙂
Daca esti un fan inrait al rap/hip-hop-ului si a muzicii necenzurate, inainte de a crea un demo, intreaba-te daca esti dispus sa beneficiezi de un spatiu de emisie la intervale orare tarzii in noapte.

Ce trebuie sa faci?

Oarecum simplu, avand in vedere ca indeplinesti conditiile de mai sus. Te inarmezi cu rabdare, tragi microfonul aproape, scoti programul de emisie (ex. Sam Broadcaster), din dotare si creezi un demo de emisie, asa cum consideri ca ar suna prima ta emisie la Your Radio Romania (minim 15 – 20 de minute).
Dupa ce ai salvat acest demo in pc, te asteptam cu mare drag, sa ni-l trimiti pe adresa de mail office@yourradioromania.ro

Altceva?

Dupa ce intram in posesia demo-ului tau, un membru al echipei te va contacta, in cel mai scurt timp posibil, pentru a iti furniza si alte detalii in privinta unei eventuale colaborari viitoare.

Te asteptam, alaturi de noi. Mult succes!